Tiistai, 2.3.2021 
Virve, Fanni, Virva
Urheilu

NBA:n koronamääräysten rikkominen kävi tähtipelaajalle kalliiksi

  • STT
Irving (kuvassa oikealla) on valittu kuudesti NBA:n tähdistöotteluun. LEHTIKUVA/AFP Irving (kuvassa oikealla) on valittu kuudesti NBA:n tähdistöotteluun. LEHTIKUVA/AFP
Brooklyn Netsin Kyrie Irving on saanut koripallon NBA:lta 50  000 dollarin eli yli 41  000 euron sakon osallistumisesta sisätiloissa pidettyihin juhliin.

NBA:n koronamääräysten mukaan pelaajilta on kielletty osallistuminen sisätiloissa järjestettäviin kokoontumisiin, joissa on 15 henkilöä tai enemmän. Sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa Irving oli syntymäpäiväjuhlilla ilman kasvomaskia.

Irving ei ole pelannut tammikuun 5. päivän jälkeen, ja Netsin mukaan kyseessä ovat olleet henkilökohtaiset syyt. Irving joutui koronasääntöjen rikkomisesta viiden päivän karanteeniin, josta hän voi palata joukkuetoimintaan lauantaina, jos testitulokset ovat negatiivisia.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sakon lisäksi Irvingiltä jää saamatta karanteeniajalta palkka.

Irving on valittu kuudesti NBA:n tähdistöotteluun. Vuonna 2016 hän juhli mestaruutta Cleveland Cavaliersin paidassa. Irvingin tämän kauden pistekeskiarvo on peräti 27,1.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi