Maanantai, 1.3.2021 
Alpo, Alpi, Alvi
Muut lajit

Viikonloppuna kolme suoraa urheilulähetystä: Pohjois-Karjalan urheiluväen palkitsemistilaisuus nähtävissä perjantaina Karjalaisen nettisivuilla

  • Jarmo Sieviläinen
  • Kimmo Kirves
Pohjois-Karjalan urheilugaalaa ei järjestetä tänä vuonna, joten palkinnot jaetaan Karjalaisen auditoriossa. Korona-ajan järjestelyin pidettävästä tilaisuudesta on suora lähetys Karjalaisen verkkosivuilla. Tilaisuudessa julkistetaan elämänura-palkinto, jonka ovat saaneet aiemmin esimerkiksi Esa Haapala (oik.) ja Paula-Irmeli Halonen. Pohjois-Karjalan urheilugaalaa ei järjestetä tänä vuonna, joten palkinnot jaetaan Karjalaisen auditoriossa. Korona-ajan järjestelyin pidettävästä tilaisuudesta on suora lähetys Karjalaisen verkkosivuilla. Tilaisuudessa julkistetaan elämänura-palkinto, jonka ovat saaneet aiemmin esimerkiksi Esa Haapala (oik.) ja Paula-Irmeli Halonen.

Viikonloppuna Karjalaisen verkkosivuilla on tarjolla kolme suoraa urheilulähetystä.

Perjantaina tilaajien nähtävänä on Pohjois-Karjalan urheiluväen palkitsemistilaisuus, joka järjestetään korona-ajasta johtuen pienimuotoisena Karjalaisen auditoriossa. Lähetys tilaisuudesta käynnistyy kello 17.50.

Tilaisuudessa palkitaan Karjalaisen kultamitalilautakunnan ja Pohjois-Karjalan Liikunnan valitsemat urheilun ja liikunnan menestyneet tahot vuodelta 2020. Palkittavina ja haastateltavina ovat Pohjois-Karjalan paras urheilija ja Karjalaisen lukijaäänestyksen voittaja voimailija Mika Törrö, vuoden valmentaja Jukka Keskisalo, vuoden joukkueen Jipon edustajat ja vuoden nuori urheilija koripalloilija Valtteri Mervola.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Osa palkittavista ei pääse paikan päälle ja heiltä kuullaan tervehdykset muulla tavoin.

Pohjois-Karjalan Liikunta julkistaa tilaisuudessa yhdeksännen elämänura-palkinnon saajan. Lisäksi Pokali palkitsee Pohjois-Karjalan vuoden urheiluseuran, maakunnallisen liikuttajan, liikunta- ja urheilukunnan, yhteistyökumppanin sekä jakaa kunniamaininnan. Pohjois-Karjalan Sähkö antaa vuoden urheiluseuralle 2 000 euron stipendin.

Myös Susirajan Urheilutoimittajat jakaa tilaisuudessa palkintonsa vuoden urheiluteosta jalkapallon Ykköseen nousseelle Jipolle.

Kunnat palkitsevat tällä kertaa omat vuoden liikuttajansa omissa tilaisuuksissaan, mutta heidätkin esitellään perjantain tapahtumassa.

Lauantaina Karjalaisen verkkosivujen suorat urheilulähetykset jatkuvat lentopallopelistä, kun Joen Juju ja Helsinki Volley kohtaavat naisten 1-sarjan kärkipään ottelussa. Kamppailu pelataan Joensuun urheilutalossa tyhjille katsomoille kello 17.30.

Jujulla on alla neljä voitokasta vierasottelua ja joukkue taipui viimeksi juuri Helsinki Volleyn vieraana lukemin 2-3 marraskuun lopussa.

Joensuulaisten edellinen kotiottelu on marraskuun puolivälistä.

- On hienoa päästä pelaamaan pitkästä aikaa kotisaliin. Tiukkaa on jälleen luvassa. Odotin Helsinki Volleyn olevan jopa ylivoimaisempi joukkue tässä sarjassa, Jujun päävalmentaja Thomas Heiskanen toteaa.

Sarjakolmosen Helsinki Volleyn valmentajana häärii kokenut Ismo Tuominen, joka on saavuttanut miesten SM-kultaa ja toiminut miesten maajoukkueen valmennuksessa.

Juju on sarjassa hienosti neljäntenä. Heiskanen näkee, että hyvien tulosten taustalla on laadukas harjoittelu.

- Olemme olleet melko terveinä ja voimme tehdä hyviä kuusikkoharjoituksia laajalla 14 pelaajan materiaalilla. Viime vuoteen verrattuna olemme kehittäneet pelitapaa rohkeammaksi. Lisäksi koripalloilija Juuli Piiroisen ja moukarinheittäjä Tommi Remeksen vetämä fysiikkaharjoittelu on vienyt useita pelaajia eteenpäin, Heiskanen kehuu.

Sunnuntaina Karjalaisen suora lähetys on paricurlingin Joensuun SM-kisojen ratkaisuhetkistä.

Suoria lähetyksiä pääsee seuraamaan netissä osoitteessa karjalainen.fi/live.

Tulevia suoria urheilulähetyksiä Karjalaisen nettisivuilla

Pe 29.1. Pohjois-Karjalan urheiluväen palkitsemistilaisuus kello 18.

La 30.1. Joen Juju-Helsinki Volley lentopallon naisten 1-sarjan ottelu kello 17.30. Selostajana Kari Viljakainen ja kommentaattorina Rauno Ryhänen.

Su 31.1. Paricurlingin SM-kisat Joensuussa, suosikit Aku ja Oona Kauste sekä Markku Uusipaavalniemi ja Eszter Juhasz kohtaavat kello 12. Selostajana Renne Ohtonen ja kommentaattorina Arttu Pietilä.

La 6.2. Karelian Hurmos-Vantaa Ducks lentopallon miesten Mestaruusliigan ottelu kello 17. Ruutu Urheilun ja Hurmoksen tuotanto.

Suorat lähetykset ovat Karjalaisen tilaajien nähtävissä nettiosoitteessa http://www.karjalainen.fi/live

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi