Lauantai, 27.2.2021 
Torsti
Urheilu

KalPan kotituskalle helpotusta suvereenilla esityksellä – nuorisokaarti otti roolia viimeistelyssä

  • STT
Seitsemästä edellisestä kotiottelustaan ainoastaan yhden voittanut KalPa otti vapauttavan 5–2-kotivoiton Mikkelin Jukureista jääkiekon Liigassa.

KalPa oli vahvasti niskan päällä läpi ottelun, mistä omaa kieltään kertovat koko ottelun laukaisutilaston lukemat 62–19. Maalinteon tehottomuudesta etenkin kotikaukalossaan viime aikoina kärsineet kuopiolaiset käyttivät tällä kertaa paikat tehokkaasti ja röyhkeästi.

–  Teemana oli maalinteko, kun se on meillä tökkinyt. Saatiin alusta asti kiekkokontrolli rullaamaan ja pari maalia avauserään. Se vapautti meidän peliä, KalPan penkin takana päävalmentaja Tommi Miettistä tuurannut Marko Tuomainen kiitteli omiaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Esiin nousivat KalPan nuorta kaartia edustavat Aleksi Klemetti (1+2), sekä maalin mieheen iskeneet Leevi Aaltonen ja Severi Immonen. Immoselle osuma oli liigauran ensimmäinen.

–  Klemetti on meille jo ihan johtavia pelaajia ja oli mukava nähdä, että muutkin nuoret saivat maalihanoja auki. Hienoja palkintoja nuorille pojille, Tuomainen kehaisi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi