Maanantai, 1.3.2021 
Alpo, Alpi, Alvi
Jääkiekko

Aitiopaikalla-podcast: Joensuun Kiekko-Poikien valmentajat Benjamin Laurinkari ja Simo Karjalainen pohtivat Mestiksen uutta alkua - Salonen ja Juvonen mukaan joukkueeseen

  • Jarmo Sieviläinen

Joensuun Kiekko-Poikien Mestis-joukkuetta loppukauden ajan valmentavat Benjamin Laurinkari, 28, ja Simo Karjalainen, 33, kertovat Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa tällä viikolla pelaamaan pääsevän joukkueen ajatukset.


Kiekko-Pojat vahvistuu, sillä joukkueeseen liittyvät hyökkääjä Samuel Salonen, 20, ja puolustaja Juho Juvonen, 18.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Salosen oli tarkoitus lähteä tauon aikana pois joukkueesta, mutta hän jatkaakin Joensuussa. Jokipoikien kasvatti Juho Juvonen saapuu lainalle Mestis-joukkueeseen HIFK:n A-nuorten SM-sarjajoukkueesta.

Arkistosta-JokipojatKarjalainen20210205

 

Kiekko-Poikien kausi käynnistyy uudestaan tulevana perjantaina Iisalmen Peli-Karhujen vieraana kahden ja puolen kuukauden pelitauon jälkeen.

Laurinkarin ja Karjalaisen kanssa ohjelmassa on keskustelemassa Jarmo Sieviläinen Karjalaisen urheilutoimituksesta.

Ohjelmassa mukana:

-0-3.30 Mitkä ovat ajatukset Mestis-pelien alkamisesta tauon jälkeen? ”Olen onnellinen pelaajien puolesta, siellä on ollut nuorilla miehillä paljon epävarmuutta, ahdistusta ja tiettyä vihaa tilannetta kohtaan”

-3.30-5.30 Kiekko-Poikien vahvistukset Salonen ja Juvonen ”Juvonen tuo liikkuvuutta ja rightin puolen kätisyyden pakistoomme”

-5.30-12.10 Valmentajien Laurinkarin ja Karjalaisen taustat, uudet kuviot ja tyylit valmentajina ”Tässä jatketaan sitä projektia, joka Joni Petrellin kanssa jäi kesken” ”Ensin on osoitettava oma ammattitaito, ja jos pystyy tuomaan lisäarvoa ympäristölle, niin töitä ja paikkoja riittää”

-12.10-16.30 Mestis ja Joensuu kiekkokartalla ”Olosuhteet ovat loistavat ja edustusjoukkueen organisaatio on Mestiksen kärkeä” ”Viime keväänä tuli usko takaisin joensuulaiseen edustuskiekkoiluun”

-16.30-18.30 Vakio-osuus: Viikon miinukset ja plussat urheilussa ”Maratonhiihdon kisajärjestäjille miinus kisojen järjestämisestä liian kovassa pakkasessa - hiihtäjät paleltuivat vakavasti” ”Plussaa, kun Mestistä lähti pelaamaan loppukaudeksi 12 joukkuetta”

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi