Tiistai, 13.4.2021 
Tellervo
Jääkiekko

Joensuun Kiekko-Poikien synttärisankari Samuel Salonen avaa Kiekko-Poikien ja oman vireensä taustoja Aitiopaikalla-podcastissa – ”Mestaruus pitäisi olla meidän minimitavoite”

  • Jarmo Sieviläinen

Tänään maanantaina 21 vuotta täyttävä Joensuun Kiekko-Poikien tehohyökkääjä Samuel Salonen kertoo Karjalaisen urheilutoimituksen Aitiopaikalla-podcastissa omasta ja joukkueensa hyvästä vireestä jääkiekon Mestiksessä. Ohjelmassa Salosen kanssa Kiekko-Poikien tilanteesta ovat keskustelemassa Karjalaisen toimittajat Jani Leinonen ja Jarmo Sieviläinen.

Salonen selvittää podcastissa tammi–helmikuun nopean lähtönsä ja paluunsa Kiekko-Poikiin ja millaista Helsingin Jokerien kasvatilla on ollut Onttolassa. Hän kertoo myös arjestaan yhteisessä asunnossa muiden JoKP:n hyökkääjien Matias Mustosen ja Olli Korhosen kanssa ja siitä kuinka koronakaranteeni kului etenkin pleikkaria pelaten. Mukana ohjelmassa ovat perinteiset urheiluviikon plussat ja miinukset.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sarjakakkonen Kiekko-Pojat päättää tällä viikolla Mestiksen runkosarjan otteluihin keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina.

Ohjelmassa mm. mukana:

0–3 min: Kiekko-Poikien voitokas lento Mestiksessä, Oliver Kapasen tulo Mestikseen ja Salosen vahva vire

3–6 min: Sarjatauko, pelien jatkuminen, Salosen lähtö Kiekko-Pojista tammikuun lopussa ja paluu heti helmikuussa: "juttelin jo menosta toiseen paikkaan"

6–8 min: Kiekko-Poikien koronakaranteeni, "aluksi ärsytti, mutta sitten oli kiva pelata 3–4 päivää pleikkaria jätkien kanssa, sitten piti ottaa jo raitista ilmaa"

8–12.45 min: Jokereiden kasvatti Onttolassa ja Kiekko-Pojissa "vanhemmat kysyivät, että haluatko lähteä Jumalan selän taakse" "Meillä on sellainen kokoonpano kasassa, että mestaruus pitäisi olla meidän minimitavoite"

12.45–15.30 min: JoKP:n valmennuksen muutokset "Benjamin Laurinkari on vetänyt yllättävänkin hyvin päävalmentajana ja Simo Karjalainen on ollut iso lisä toisena valmentajana" ja Mestis sarjana

15.30–17 min: JoKP:n ja KeuPan Samuel Saloset.

17– min: vakio-osuus: urheilumaailman plussat ja miinukset, mitä pelikentällä voi sanoa ja mitä ei, sekä Salosen syntymäpäivän vietto

Arkistosta-Samuel-Salonen-Kiekko-Pojat-arkistoonKarjalainen20210311 Samuel Salonen lukeutuu Kiekko-Poikien joukkuueen ratkaisupelaajiin.

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa täällä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi