Tiistai, 13.4.2021 
Tellervo
Urheilu

Josh Kestner heräsi pistepörssin voittokamppailuun – "Valehtelisin jos sanoisin, ettei se ole mielessä"

  • STT
TPS:n Josh Kestner laittoi torstaina viimeisen vaihteen silmään taistelussa jääkiekkoliigan pistepörssin voitosta. Yhdysvaltalaislaituri auttoi 1+1-tehopisteillään kellistämään Tapparan Hakametsässä 3–2.

Viime viikot vaisuilla tehoilla pelannut Kestner nousi pistepörssin kolmanneksi, kolmen pisteen päähän kärkinimi Petri Kontiolasta, kun turkulaisilla on kaksi ottelua pelaamatta.

–  Valehtelisin, jos sanoisin ettei (pistepörssin voitto) ole lainkaan mielessä. Mutta nyt on tärkeintä varmistaa hyvä lähtö pudotuspeleihin, upean 2–0-soolomaalin ylivoimalla viimeistellyt Kestner sanoi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

TPS katkaisi Tampereella neljän ottelun tappioputkensa ja on nyt voittanut yhtä vaille kaikki edellisestä 12 vierasottelusta Tapparaa vastaan.

Tamperelaisten tuloksellinen vuoristorata vaihtui kolmen voiton jälkeen kotitappioon. Sijoitus kuuden parhaan joukossa ja suora pudotuspelipaikka ovat vaakalaudalla.

–  Katsotaan 59 pelin jälkeen, jatketaanko heti pelejä, vai päästäänkö kuuden joukkoon. Nyt ei kannata sarjataulukkoa tuijotella, vaan keskittyä seuraavaan peliin, Tappara-käskijä Jussi Tapola sanoi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi