Maanantai, 10.5.2021 
Aino, Aini, Aina
Jalkapallo

Kuuntele: Timo Tahvanainen käy läpi Jipon tilanteen ja uransa Aitiopaikalla-podcastissa – ”Olemme haastajina rakentamassa Ykkösen tasoista seuraa”

  • Jarmo Sieviläinen

Urheilun ajankohtaisiin aiheisiin alkuviikosta tarttuva Karjalaisen verkkosivujen Aitiopaikalla-podcast käsittelee tällä kertaa jalkapallon Ykkösessä pelaavaa Jippoa.

Ohjelmassa Jipon toiminnanjohtaja ja pelaaja Timo Tahvanainen, 34, ruotii Joensuun jalkapallo-olosuhteita, seuran tilannetta, omaa pelaajauraansa Outokummusta maajoukkueeseen ja SM-kultaan asti sekä tulevaa Ykkösen kautta.

Podcastin lopussa vakio-osuuksina käydään läpi urheilumaailman miinuksia ja plussia. Mukana keskustelemassa ovat Karjalaisen toimittajat Jarmo Sieviläinen ja Jani Leinonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jipon kausi Ykkösessä on alkamassa näillä näkymin 9. toukokuuta.

0-5 min: Joensuun ja Mehtimäen jalkapallon olosuhteet: ”Suurin piirtein viimeinen paikka, joka on sulanut” ”Poikkeusluvalla pelataan, ja työtä tehdään, jotta olosuhteet kehittyvät”

5-8.30 min: Jippo haastajana Ykkösessä ja seuran kehitysaskeleet: ”Tavoitteena on rakentaa kokonaisuudessaan Ykkösen tasoinen seura”

8.30-9.30 min: Jipon valmennus Jussi Leppälahden johdolla: ”On hämmästyttävää, miten paljon asioita on suunniteltu”

9.30-20 min: Matka Outokummusta Suomen mestariksi ja maajoukkueeseen – ja nostamaan Jippoa: ”Kananlihalle menee, kun fiilistelee niitä mestaruuspelin videoita netissä”

20-23.40 min: Jipon kevään harjoituspelit ja Ykkösen alkaminen – ja millainen on tämän kauden joukkue

23.40- min: Urheilumaailman miinukset ja plussat (salibandy, ihmiset täyttävät ulkoliikuntapaikkoja, futsal, Hurmos) – lisäksi Tahvanaisen tausta futsalista ja taitokisoista

TimoTahvanainenKarjalainen20201108 Viime syksynä Timo Tahvanainen pääsi juhlimaan sarjanousua Ykköseen.

Aiemmat Aitiopaikalla-podcastit on kuunneltavissa osoitteessa karjalainen.fi/podcast.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi