Tulosta tämä sivu
Salibandy

Sorjonen palaa Josban ruoriin

Tatu Könönen (vas.), Perttu Puska ja Mikko Hallikainen pelaavat ensi kaudella Josbassa Sami Sorjosen (edessä) alaisuudessa. Tatu Könönen (vas.), Perttu Puska ja Mikko Hallikainen pelaavat ensi kaudella Josbassa Sami Sorjosen (edessä) alaisuudessa.
Sami Sorjonen on miesten Salibandyliigassa pelaavan Josban uusi päävalmentaja. 38-vuotias Sorjonen on solminut joensuulaisseuran kanssa 1+1-vuotisen valmentajasopimuksen.

Sojonen valmensi Josbaa edellisen kerran kaudella 2010-11. Lisäksi hän on toiminut Suomen B-maajoukkueen sekä SBS Enon valmentajana.

Edelliset kaksi vuotta Sorjonen piti taukoa valmennushommista ja keskittyi opiskeluihin ja perhe-elämään.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Veri vetää tähän mukaan. Sopiva pätkä tuli oltua pois, sain akkuja ladattua ja mietittyä, miten tätä lajia kannattaa pelata. Nyt pääsen soveltamaan ajatuksia käytäntöön, Sorjonen sanoo.

Valmennustiimi Sorjosen ympärille rakennetaan lähiviikkojen aikana.

Pelaajista Josba on tehnyt jatkosopimuksen kolmen pelaajan kanssa. Joensuulaisseurassa jatkavat Perttu Puska, Tatu Könönen ja Jiri Tikkanen.

Kakkosdivarista pääsarjan vauhtia siirtyvät kokeilemaan Mikko Hallikainen polvijärveläisestä KLC:stä ja Aleksi Matikainen Outokummun Pallosta. Josballa on nyt 14 pelaajasopimusta ensi kaudeksi.

Lue lisää perjantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi