Lauantai, 29.2.2020 
---
Urheilu

Rantakenttä kokee muodonmuutoksen

  • Karjalainen
Kiteen Pallon uusi puheenjohtaja Veini Haapasalo ja seuran toiminnanjohtaja Jarmo Timonen ovat tyytyväisiä siihen, että kauan vireillä ollut kenttäremontti vihdoin toteutuu. Kiteen Pallon uusi puheenjohtaja Veini Haapasalo ja seuran toiminnanjohtaja Jarmo Timonen ovat tyytyväisiä siihen, että kauan vireillä ollut kenttäremontti vihdoin toteutuu.
Kiteen Rantakentällä käy seuraavan kuukauden aikana kova kuhina, kun hiekkatekonurmi uusitaan vielä ennen uuden sarjakauden alkua.

Kiteen Pallon ensimmäinen kotiottelu on määrä pelata 17. toukokuuta Sotkamoa vastaan. Ellei sää sotke odottamattomalla tavalla suunnitelmia, kenttä on käytössä sarja-avauksessa.

Nykyisen päällysteensä Rantakenttä sai vuonna 1994, joten yleensä parikymmentä vuotta kestävä nurmi alkaa olla tiensä päässä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Viinijärvelle hiekkatekonurmi on rakennettu samana vuonna kuin Kiteelle, ja myös Liperin kunnassa suunnitelmat kohta kaksikymmentä vuotta vanhan pinnoitteen uusimiseksi on jo käytännössä tehty.

Enää viimeinen sinetti  -  valtuuston päätös  -  puuttuu. Liperissä kentän uusimisen kustannuksiksi on laskettu samainen 180  000 euroa kuin Kiteellä.

Viinijärvelle uusi nurmi on tarkoitus rakentaa ensi syksyn aikana, jotta se ehtii talven aikana painua ennen seuraavaa kautta.

Lue lisää keskiviikon Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa