Jokipojat haki pisteet Savonlinnasta

Jokipojat palasi voittojen tielle Mestiksessä keskiviikkoiltana kukistamalla SaPKon. Kuva: Maija Yrjölä

Karjalainen

Jokipojat taisteli voiton Mestiksen vierasottelusta Savonlinnan Pallokerhoa vastaan. SaPKo taipui joensuulaisille 2–3 (1–1, 0–2, 1–0).

Jokipojat eteni 0–1-johtoon kahden minuutin pelin jälkeen Ville Silvastin osumalla. Jokipoikien Jarkko Näppilä iski 1–2-maalin toisessa erässä. Voitto-osumaksi jäi Joona Karevaaran onnistuminen ajassa 35.58.

SaPKo iski 2–3-kavennuksen kolmannen erän alussa, mutta sen lähemmäksi isännät eivät päässeet.

Jokipoikien maalilla torjunut Eemeli Sivonen venyi kiekon tielle 26 kertaa. SaPKon Teemu Seppäselle kirjattiin 36 torjuntaa. Jokipoikien parhaat pistemiehet olivat Janne Niva (0+2) ja Mikael Ruohomaa (0+2).

Jokipoikien kausi jatkuu lauantaina Mikkelissä sarjajohtaja Jukurien vieraana.