Keskiviikko, 8.7.2020 
Turo, Turkka
Pesäpallo

JoMa selvästi edellä kenraaliharjoituksessa

  • Karjalainen
Joonas Hänninen ja Tuomas Jussila juhlivat Ville Postin ja muun KiPan joukkueen kustannuksella. Joonas Hänninen ja Tuomas Jussila juhlivat Ville Postin ja muun KiPan joukkueen kustannuksella.

Pohjoiskarjalaiset miesten Superpesiksen joukkueet ovat erilaisessa tilanteessa perjantaina alkavan sarjakauden alla. Joensuun Mailassa kysymys on enää pienestä hienosäädöstä, kun taas Kiteen Pallon paketti on edelleen levällään. Maanantaina Mehtimäellä pelatussa molempien joukkueiden viimeisessä harjoitusottelussa joensuulaiset löylyttivät paikallisvastustajansa maan rakoon jaksoin 2-0 (7-0, 4-3).

-  Luottamusta herättävä kenraaliharjoitus, myhäili Joensuun Mailan pelinjohtaja Antti Eteläpää.

Hämmästyttävässä vireessä oleva kotiuttajajokeri Juha Niemi pöyhi kiteeläisten ulkokenttää kuuden lyödyn juoksun verran. Hän paukutti joka puolelle kenttää vastustamattoman kovia lyöntejä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Ei tällä kentällä ole tuollaisia lyöntejä ennen nähty, Eteläpää päivitteli aiheellisesti.

Kiteen Pallo oli vahvimmillaan toisen jakson alussa, kun se pääsi avausvuoroparissa kahden juoksun johtoon ykköskotiuttajiensa Toni Laakson ja Mika Laukkasen onnistumisilla.

Se ei kuitenkaan ottelua kääntänyt.

-  Sekavaa peliä oli vielä, jäätiin jalkoihin, summasi Kiteen Pallon pelinjohtaja Sami Purmonen.

Sarjakausi miesten Superpesiksessä käynnistyy perjantaina, jolloin JoMa matkustaa Pattijoella ja KiPa pelaa kotonaan Sotkamoa vastaan.

Lue lisää tiistain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi