Maanantai, 3.8.2020 
Nea, Neea, Linnea
Pesäpallo

KiPa hyvän ensin sisällä ja sitten ulkona

  • Karjalainen
Lukkarit vastakkain. KiPan Toni Laakso (vas) oli paljon edellä Kankaanpään Mailan Jussi Kivelää. Lukkarit vastakkain. KiPan Toni Laakso (vas) oli paljon edellä Kankaanpään Mailan Jussi Kivelää.
Kiteen Pallon ja Kankaanpään Mailan välinen miesten Superpesisottelu oli hyvin kaksijakoinen. Avausjaksolla molemmat joukkueet takoivat juoksuja kuin liukuhihnalta. Tauon jälkeen esiin nousi pitävä ulkopeli.

Tärkeät kolme sarjapistettä jäivät Kiteen Pallolle lukemin 2-0 (10-6, 2-0).

- Hyvältä maistuu ja olen erittäin tyytyväinen. Etenemme pelin kerrallaan. Toivotaan, että jatkamme tällä tavalla ja pisteitä tulee, KiPan pelinjohtaja Sami Purmonen totesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Torstain ottelussa isännistä kunnostautuivat kapteeni Sami Partanen (1+2/2) sekä jokerit Matti Latvala (1+3/1) ja Mika Laukkanen (5/1).

Ulkokentällä esiintyivät edukseen kopparina hyviä otteita esittänyt Jussi Hurskainen sekä viimeiset tärkeät palot tehnyt sieppari Juhani Myyryläinen. Myös lukkari Toni Laakso oli terävänä.

KiPan seuraava kotipeli on viikon päästä torstaina, kun Rantakentälle saapuu kovasti vahvistunut Joensuun Maila.

-  Siitä on tulossa varmasti hieno tapahtuma. Jos sää säilyy tällaisena, niin kuuma on kentän ulkopuolella ja varmasti myös kentällä, Purmonen vinkkasi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi