Tulosta tämä sivu
Pesäpallo

JoMan taistelu ei tuonut pisteitä - Kuvagalleria

Joensuun Maila taipui sunnuntaina kotikentällään miesten Superpesiksessä. Tappio tuli myös Kiteen Pallon miehistölle vieraskentällä. Viinijärven Urheilijat taipui kotiutuskisan jälkeen naisten Superpesiksessä.

Joensuun Maila taisteli hyvin sunnuntain kotiottelussaan, mutta se jäi lopulta vain laihaksi lohduksi. Vain kolme tehtyä juoksua ei riittänyt voittoon Vimpelin Vetoa vastaan. Vimpeli kuittasi pisteet mukaansa numeroin 1-0 (2-1, 2-2). JoMan juoksujen lyöjinä kunnostautuivat Juha Niemi, Henri Litmanen ja Anssi Raitala. JoMan parhaana palkittiin yhden juoksun tuonut kakkospolttaja Tuomas Jussila.

Sen paremmin ei mennyt myöskään Kiteen Pallolla vieraskentällä. Alajärven Ankkurit oli piirun verran terävämpi ja kuittasi voiton numeroin 1-0 (2-2, 6-4). Kiteen paras oli kolme juoksua lyönyt ja yhden tuonut lukkari Toni Laakso. Mika Laukkanen kotiutti kahdesti ja sai kakkospalkinnon. Alajärvi voitti kolmostilanteet 20-14.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vihdin Pallo ja Viinijärven Urheilijat väänsivät naisten Superpesiksen pisteistä kotiutuskisaan asti. Vihti voitti lopulta kotikentällään luvuin 2-1 (4-5, 5-1, 0-0, 2-1). Viinijärven ykköspalkittu oli kakkosvahti Inka Pietilä, joka löi kaksi juoksua. Kakkospalkinnon saanut kakkoskoppari Johanna Rautio toi yhden juoksun.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi

Artikkeliin liittyvät