Tulosta tämä sivu
Suunnistus

Kalevan Rasti paras suomalaisseura Venlojen viestissä

Kalevan Rastin ankkuri Sara Luscher (vas.) lähti matkaan kuudentena ja piti sijoituksen loppuun asti. Kalevan Rastin ankkuri Sara Luscher (vas.) lähti matkaan kuudentena ja piti sijoituksen loppuun asti.
Kalevan Rastin naisnelikko poseerasi Jämsä-Jukolassa hymyssä suin. Joensuulaisjoukkueen suunnistajat välttyivät isoilta virheiltä ja kukin esitti tasaisen hyvän suorituksen. Lopputuloksena oli Venlojen viestin kuudes sija. Kalevan Rasti oli lopulta viestin paras suomalaisseura, kun Tampereen Pyrintö töppäsi ankkuriosuudella.

KR:n viitostilakin oli lähellä. Ankkuri Sara Luscher taipui kuitenkin loppukiritaistelussa.

-  Saralla oli alla Sveitsin katsastukset keskiviikolta ja torstailta sekä Nordic tour. Ne painoivat varmasti lopussa. Hän osoitti kuitenkin vahvaa kuntoa ja asennetta, Kalevan Rastin naisten valmentaja Jarmo Tonder kehui.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kalevan Rastin avausosuudella viiletti joukkueen ainoa suomalainen Mari Väänänen. Väänänen oli tyytyväinen suoritukseensa, vaikka sijoitus oli 30:s. Avausosuudella erot olivat pieniä terävimmän kärjen takana.

Latvialainen Aija Skrastina nosti KR:n osakkeita mukavasti kakkososuudella ja joukkue oli vaihdossa jo 13:s.

Kalevan Rastin nousu jatkui ranskalaisen Amelie Chataingin vetovuorolla. Chataing pinkoi onnistuneesti ja lähetti ankkuri Sara Luscherin matkaan kuudentena.

Venlojen viestin voitti historiallisesti ensimmäistä kertaa tanskalainen joukkue, OK Pan Århus.

Jukolan viesti käynnistyy Jämsänkoskella lauantai-iltana kello 23. Voittajajoukkue on maalissa aamulla noin klo 6.30. Karjalainen seuraa Jukolan viestin tapahtua heti tuoreeltaan verkkosivuilla.

Tilaa Digi-Karjalainen kahdeksi viikoksi maksutta