Tiistai, 25.2.2020 
Tuija, Tuire, Vanessa
Yleisurheilu

Kahden lapsen äiti Taru Karejoki palasi tasokkaasti seitsemän vuoden tauolta

  • Karjalainen
Pikajuoksija Taru Karejoki, 25, on loistava esimerkki monille naisurheilijoille. Karejoki, kahden lapsen äiti, teki onnistuneen paluun juoksuradoille tänä kesänä peräti seitsemän vuoden tauon jälkeen.

Karejoki pinkoi heti avauskilpailussaan sadasosan päähän sadan metrin ennätyksestään (12,48). Kesäkuussa Joensuun Katajan juoksija alitti 200 metrillä jo Kalevan kisojen tulosrajan.

Pitkä tauko on näkynyt yllättävän vähän otteissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Aloitin viime syksynä nollista. Avauskisan tulos oli täysi yllätys, sillä tavoittelin vain 13 sekunnin alle. Olin kisan jälkeen ihan sekaisin ja pilvilinnoissa, kun aika oli noin hyvä, Karejoki myhäilee.

Taru Karejoen paluun taustalla ovat Joensuun SM-viestit, jotka kisataan 6.-7. heinäkuuta.

Karejoki on asunut Kuopiossa vuodesta 2007 lähtien. Katajan pikaviestijoukkue on hajallaan ympäri Suomea, sillä avausosuuden viejä Hanna Kontturi asuu Oulussa ja kakkososuuden Noora Hämäläinen Lahdessa.

Karejoki teki viestiä varten vaihtoharjoituksia sunnuntaina Joensuussa Hämäläisen ja tiistaina ankkuri Jaana Sieviläisen kanssa. Tiistai-illan aluemestaruusviestit nelikko jätti väliin varotoimenpiteenä Noora Hämäläisen selkävaivan takia.

Lisää aiheesta keskiviikon Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa