Perjantai, 25.9.2020 
Kullervo
Pesäpallo

Miesten ja poikien Itä-Länsi-pelaajat selvillä

  • Karjalainen
Joensuun Mailan Juha Niemelle Itä -Länsi-ottelu on uran kolmas. Joensuun Mailan Juha Niemelle Itä -Länsi-ottelu on uran kolmas.
Pesäpallon perinteiset Itä-Länsi-ottelut pelataan heinäkuun 12.-14. päivä Hyvinkäällä. Miesten Idän joukkueeseen on valittu Joensuun Mailan Tuomas Jussila, Hannu Kiukkonen ja Juha Niemi sekä Kiteen Pallon Jussi Hurskainen ja Sami Partanen. Hurskaiselle Itä-Länsi-ottelu on uran ensimmäinen, mutta Partaselle jo yhdestoista. Myös Jussila, Kiukkonen ja Niemi ovat kokeneita Itä-Länsi-pelaajia. Idän joukkueen toisena pelinjohtajana toimii KiPan pelinjohtaja Sami Purmonen.

Sotkamon Jymyä edustava Kiteen Pallon kasvatti Toni Kohonen on valittu Idän joukkueen lukkariksi ja hänelle Itä-Länsi-ottelu on ennätyksellisesti jo uran seitsemästoista.

A-poikien joukkueeseen on valittu Kiteen Pallon Topi Hurskainen ja Juhani Myyryläinen. Joukkueen toisena pelinjohtajana toimii Joensuun Mailan A-poikien pelinjohtaja Mikko Pirhonen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

B-poikien joukkueeseen on valittu Joensuun Mailan Teemu Juntunen ja Kiteen Pallon Joni Matikainen. Naisten ja B-tyttöjen joukkueet julkaistaan huomenna perjantaina 28.6. klo 18.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi