Jokipojat tarjosi jännitystä ja voiton 4000 katsojalle

Jokipojat nousi lopulta voittoon KooKoota vastaan.

Jokipojat nousi lopulta voittoon KooKoota vastaan. Kuva: Ritva Melentjeva

Toimitus

Jokipojat kukisti KooKoon Kouvola-päivän toisessa ottelussa. Mehtimäen jäähallissa koettiin jännittäviä hetkiä, sillä Jokipojat tasoitti ottelun aivan kolmannen erän lopussa ja voitto ratkesi vasta voittomaalikilpailussa.

Jokipojat kuittasi Mestiksen pisteet lukemin 4–3 (1–3, 1–0, 1–0, 0–0).
Ilmaisottelun yleisömääräksi ilmoitettiin 4087 katsojaa.

Sarjakolmonen KooKoo vei avauserän nimiinsä 1–3. Isäntien 1–2-kavennuksesta vastasi Ville Väänänen.

Toisessa erässä Jokipoikien Juuso Rajala onnistui tekemään ylivoimalla 2–3-lukemat.

Jokipojat punnersi väkisin tasoihin kolmannen erän lopussa pelatessaan ilman maalivahtia. Maalitykki Olavi Vauhkonen viimeisteli tasoituksen ajassa 59.16. Syöttöpisteet saivat Roope Ranta ja Juuso Rajala.

Roope Rannalla oli mahdollisuus ratkaista ottelu jatkoajalla rangaistuslaukauksesta, mutta maali jäi tekemättä.

Voittomaalikisassa KooKoon Jan-Mikael Järvinen ja Olli Julkunen epäonnistuivat yrityksissään. Jokipoikien Juuso Rajala ja Mikael Ruohomaa iskivät puolestaan maalit, joten voittaja selvisi heti kahden parin jälkeen.

Jokipoikien maalilla esiintynyt Lars Volden torjui 26 kertaa. KooKoon Mikko Rämölle kirjattiin entisessä kotiluolassa 29 torjuntaa.