Sunnuntai, 5.4.2020 
Ira, Irina, Irene
Pesäpallo

JoMa voitti paikallistrillerin

  • Karjalainen
Joensuun Mailan nopeakinttuinen Tuomas Jussila toi torstaina kolme juoksua. Joensuun Mailan nopeakinttuinen Tuomas Jussila toi torstaina kolme juoksua.
Joensuun Maila ja Kiteen Pallo kohtasivat miesten Superpesiksessä torstaina kolmatta kertaa kuluvalla kaudella. Paikalliskamppailuista aikaisemmat on merkitty JoMan nimiin jaksoin 2-1 ja 1-0, ja nytkin tuloksena oli niukka joensuulaisvoitto lukemin 1-0 (1-1, 5-2).

KiPa meni toisen jakson alussa jo 2-0-johtoon, mutta ottelun ratkaisijaksi nousi lyöjäjokeri Juha Niemi. Niemen pyssy puhui vahvasti kolmen juoksun verran ja JoMa johti toisen vuoroparin jälkeen jo 5-2. Tästä Kitee ei enää toipunut.

Niemen saldo oli neljä lyötyä. Tuomas Jussila toi kolme juoksua. Loput juoksut tulivat Joni Nousiaisen ja Mika Väisäsen mailasta. Niemi palkittiin JoMan parhaana ja Jussila kakkosena.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kiteen juoksut löivät Mika Laukkanen ja Toni Laakso kolmannen tullessa vapaalla. Laakso sai joukkueen parhaan pelaajan pystin Ville Postin ollessa toinen palkittu.

Joensuun Mehtimäellä pelatussa ottelussa oli yleisöä 2204.

JoMan pahin uhkaaja ajatellen runkosarjan kolmosssijaa, Pattijoki hävisi kotonaan Sotkamolle 0-2 (3-7, 0-1). JoMa johtaa raahelaisia neljällä pisteellä.

Seinäjokikin on tiukassa tuntumassa voitettuaan Alajärven 2-0 (3-1, 6-2). Jukka-Pekka Vainionpää löi Jymy-Jusseille viisi ja toikin yhden juoksun.

Sen sijaan KiPan olo sarjan tyvipäässä paheni entisestään, kun Kankaanpää napsi supervuorossa voiton Jyväskylästä 2-1 (1-0, 3-4, 1-0). KaMa ohitti Kiteen ja jätti tämän sarjassa jo kolmanneksi viimeiseksi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa