Maanantai, 3.8.2020 
Nea, Neea, Linnea
Pesäpallo

KiPa pudotuspeleihin, JoMa haki tärkeät pinnat - kuvagalleria Kiteen pelistä

  • Karjalainen
  • Jarno Artika

Miesten Superpesiksen runkosarjassa ratkaisut lähestyvät. Torstain kierroksella Kiteen Pallo varmisti pääsynsä pudotuspeleihin, kun KiPa kukisti Rantakentällä pahimman kilpakumppaninsa Kouvolan Pallolyöjät 2-0 (2-1, 2-1).

Kiteeläisten parhaana palkittiin lukkarina onnistunut Juhani Myyryläinen sekä kakkosena Sami Partanen.

Alavireisesti viime aikoina esiintynyt Joensuun Maila palasi voittokantaan Kankaanpäässä, jossa Maila joutui antautumaan joensuulaisille 0-1 (1-1, 0-5). Kahden pisteen voitto paransi rutkasti JoMan kotietumahdollisuuksia pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

JoMan juoksuhanat toisella jaksolla aukaisi alussa paikkansa hukannut ja ykköspalkinnon pokannut Juha Niemi. Aleksi Rautiainen oli toinen palkittu joensuulainen.

Kärkiottelussa Sotkamon Jymy peittosi Vimpelin Vedon 2-0 (6-1, 6-3).

Sarjatilanne kaksi kierrosta ennen runkosarjan loppua on jännittävä. Sotkamo (63 pistettä) ja Vimpeli (59) menevät omassa kastissaan. Sen jälkeen on tasaista ja seuraavista sijoista taistelevat Hyvinkää (37), JoMa (37), Koskenkorva (37), Pattijoki (37) ja Seinäjoki (36). KiPa (31) on kahdeksantena. Kossulla on vain yksi ottelu jäljellä.

Joensuulaiset kohtaavat sunnuntaina kotona Hyvinkään ja päätösottelussa sarjajumbo Alajärven vieraissa. Kitee matkaa Seinäjoelle ja saa kotiinsa viimeiseen peliin Jyväskylän.

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi

Kuvagalleria

View the embedded image gallery online at:
https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/33383#sigProId21ac6d6d06