Tulosta tämä sivu
Pesäpallo

JoMa ja Tahko huomenna ratkaisuottelussa

JoMan Hannu Kiukkoselta ja kumppaneilta tarvitaan sunnuntaina onnistumisia. JoMan Hannu Kiukkoselta ja kumppaneilta tarvitaan sunnuntaina onnistumisia.
Miesten Superpesiksen pudotuspelijoukkueet ovat selvillä, mutta sijat 3-8 ovat vielä täysin auki. Kilpailu kotiedusta jatkuu sunnuntaina Mehtimäen pesäpallostadionilla pelataan tänään isoin panoksin.

Kotijoukkue Joensuun Maila sekä Hyvinkään Tahko taistelevat tasatahtia pääsystä neljän parhaan joukkoon. Kummallakin on kasassa 37 pistettä. Kaksikon kanssa tasapisteissä on myös Pattijoen Urheilijat. Pisteen perässä vaanivat Seinäjoen Jymyjussit sekä pelin enemmän pelannut Koskenkorvan Urheilijat.

Joensuulaiset hakevat kotietua kiivaasti, vaikka Mehtimäellä on tullut kuudesti takkiin. Vieraissa JoMa on hävinnyt vain kolmesti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Syytä tähän en osaa sanoa, mutta pistämme kaiken likoon, jotta pääsisimme neljän sakkiin, JoMan pelinjohtaja Antti Eteläpää lupasi ottelun aattona.

Eteläpää uskoo, että JoMa pystyy luomaan riittävästi takatilanteita. Kaikki on siis kiinni kotiutuksista. Edellisessä ottelussa Kankaanpäässä JoMan pääkotiuttajat Juha Niemi, Aleksi Rautiainen ja Hannu Kiukkonen saivat lyötyä vain viisi juoksua, kun kolmostilanteita oli 18. Runkosarjan päätöskierroksella JoMa matkaa sarjajumbo Alajärven Ankkureiden vieraaksi. Täysi pistepotti kahdesta jäljellä olevasta ottelusta toisi joensuulaisille kolmannen sijan.

Lisää sunnuntain Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi