Tiistai, 25.2.2020 
Tuija, Tuire, Vanessa
Pesäpallo

KiPa, JoMa ja ViU urakoivat lauantaina Joensuussa

  • Karjalainen
  • Maija Yrjölä
JoMan Anssi Raitala pelasi viime talvena Kouvolaa vastaan Joensuun areenassa. Raitala on tällä kertaa sivussa JoMan kokoonpanosta loukkaantumisen takia. JoMan Anssi Raitala pelasi viime talvena Kouvolaa vastaan Joensuun areenassa. Raitala on tällä kertaa sivussa JoMan kokoonpanosta loukkaantumisen takia.

Vilskettä riittää koko päiväksi, kun hallipesäpallon SM-alkuturnaus valtaa Joensuun areenan lauantaina. Joensuussa ei ole aiemmin samana päivänä pelattu naisten ja miesten turnausta, mutta Joensuun Maila ja Viinijärven Urheilijat laittoivat järjestelyissä hynttyyt yhteen.
Areenassa urakoidaan puolessa vuorokaudessa kuusi ottelua, joista vain yhdessä kumpikaan joukkueista ei ole Pohjois-Karjalasta.

Turnauksen huipennuksena Joensuun Maila ja Kiteen Pallo ottavat mittaa toisistaan klo 19 alkaen.
Järjestäjät uskovat, että paikalliskamppailu houkuttelee Areenan lehtereille yli tuhat pesäpallon ystävää ympäri maakuntaa.
Pohjoiskarjalaiset miesjoukkueet kohtaavat toistensa lisäksi viime kaudesta pelaajamateriaaliltaan heikentyneen Kouvolan Pallonlyöjät.
Viinijärven Urheilijoiden vieraiksi naisten alkuturnaukseen saapuvat Lappeenrannan Pesä Ysit ja nousijajoukkue Kempeleen Kiri.

Lisää aiheesta keskiviikon Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa