Lauantai, 26.9.2020 
Kuisma
Urheilu

Antti Yli-Saunamäestä Viinijärven Urheilijoiden pelinjohtaja

  • Karjalainen
Hyvinkään Tahkon kasvatti Antti Yli-Saunamäki, 28, on naisten Superpesiksessä pelaavan Viinijärven Urheilijoiden uusi pelinjohtaja. Yli-Saunamäen sopimus on yksivuotinen.

Päättyneen kauden Yli-Saunamäki toimi miesten Ykköspesiksessä helsinkiläisen Puna-Mustien sekä Hyvinkään Tahkon pelinjohtajana poikien Superpesiksessä.

Tahkon miesten Superpesis-joukkueen valmennustiimiin Yli-Saunamäki kuului kolme edellistä kautta, joista kaksi ensimmäistä Pasi Virtasen aisaparina kakkospelinjohtajana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Olen niin pitkään ollut Tahkon eri hommissa mukana, että nyt tuli fiilis hakea uudenlaista haastetta. Tämä on seuraava askel eteenpäin pelinjohtouralla, Yli-Saunamäki sano0.

Pohjoiskarjalainen pesäpalloilu on tullut Yli-Saunamäelle viimeisen vuosikymmenen aikana tutuksi, sillä hän aloitti kauppatieteen opiskelut Joensuun yliopistossa vuonna 2  004.

-  Olen saanut pelinjohto-oppini Pasi Virtaselta, joten varmasti on samanlaisia nyansseja. Varsinkin sisällä tykkään pelata hyvin hyökkäävää ja yllätyksellistä peliä, Yli-Saunamäki miettii.

Lue lisää maanantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi