Torstai, 21.11.2019 
Hilma
Jalkapallo

Jipon vastalause menossa läpi

  • Karjalainen
AC Kajaani myöntää peluuttaneensa pelikiellossa ollutta pelaajaa jalkapalloilun Ykkösessä joensuulaista Jippoa vastaan. Ottelu päättyi viime sunnuntaina kajaanilaisten voittoon maalein 4-0.

AC Kajaanin päävalmentaja Mika Lumijärven mukaan kyseessä on ollut vahinko. Seura ei huomannut Palloliiton tietojärjestelmästä tietoa siitä, että yhden pelaajan pelikieltoon oli tullut jatkoa.

Lumijärvi on vakuuttunut, että Jippo varmistaa näin sarjapaikkansa Ykkösessä ja oululainen OPS puolestaan putoaa kakkoseen AC Kajaanin kanssa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Joensuulaisleirissä ei vielä tuuletella sarjapaikan varmistumisen suhteen.

-  Odottelemme Palloliiton päätöstä levollisin mielin. Turha on mennä tässä vaiheessa asioiden edelle, Jipon puheenjohtaja Jaakko Hirvonen kommentoi Karjalaiselle.

Lumijärven mukaan varoitustilejä ja ulosajojen määrää seuraa usea henkilö, mutta tässä tapauksessa tieto vain livahti kaikilta ohi.

-  Kukaan ei sitä tietoa vain osannut katsoa oikeasta paikasta tai katsoa muutenkaan. Turha tässä on syytellä ketään. Virhe on tapahtunut ja virhe on myönnettävä. Näitä sattuu muillekin ja nyt se sattui sitten meille, Lumijärvi harmitteli Yle Kainuun uutisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa