Torstai, 9.4.2020 
Elias, Eelis, Eeli
Pesäpallo

JoMa vahvistui taas

  • Karjalainen

Viime kaudella Kankaanpään Mailan riveissä pelannut 32-vuotias Jouni Itävalo liittyy Joensuun Mailan superpesismiehistöön 1+1 vuoden sopimuksella.

Superpesiskokemusta Itävalolta löytyy 233 runkosarjaottelun verran. Pääsarjakausia Imatralla, Oulussa ja Kankaanpäässä on yhteensä kahdeksan. Runkosarjakausilta Itävalolla on koossa 7+30 lyötyä ja 157 tuotua juoksua.

-  Mukanani tulee joukkueeseen lisää nopeutta ja ennen kaikkea vaihtolyöntivoimaa. Tavoitteenani on saada mahdollisimman pieni numero hihaan sekä pelata isoa tonttia ulkopelissä, Itävalo toivoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Itävalon pelipaikka on yleensä ollut polttolinjassa, mutta kokemusta kopparin tonteiltakin on kertynyt. Lyöntijärjestyksessä hän on esiintynyt yleensä numeroilla 2-3.

JoMan vaihtolyöntirepertuaari kasvaa Itävalon myötä; viime kaudella miehelle kertyi 153 kärkilyöntiä (77,3 prosentin tehoilla) ja nollatilanteessa miehen kentällemenoprosentit olivat maan kärkeä päälle 82 prosentin onnistumisilla.

Viime kaudella JoMan superpesismiehistössä paikkansa vakiinnuttaneen Henri Litmasen sopimusta on jatkettu kauteen 2016 saakka. Litmanen opiskelee Joensuussa luokanopettajaksi.

JoMa julkistaa virallisesti uuden pelinjohtajansa ja pelaajia maanantaina yleisötilaisuudessa kauppakeskus Metropolissa kello 15.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa