Tiistai, 26.5.2020 
Minna, Vilma, Miina
Pesäpallo

JoMa julkisti Vuorisen ja Joukaisen sopimukset

  • Karjalainen
Sami Joukainen (vas.) ja Janne Vuorinen esittäytyivät maanantaina joensuulaisille. Juha Niemen (oik.) sopimusta on jatkettu kauteen 2015 asti. Sami Joukainen (vas.) ja Janne Vuorinen esittäytyivät maanantaina joensuulaisille. Juha Niemen (oik.) sopimusta on jatkettu kauteen 2015 asti.
Kaikkien aikojen lyöjäkuningas Sami Joukainen vahvistaa ensi kaudella miesten Superpesiksessä Joensuun Mailan joukkuetta. Seitsemän viime kautta Kouvolan Pallonlyöjissä puurtaneen Joukaisen sopimus on kahden vuoden mittainen.

Riihimäen Pallonlyöjistä alkaneen pitkän pääsarjauransa aikana Joukainen on pelannut eri seuroissa yhteensä 463 runkosarjaottelua ja lyönyt urallaan yli tuhat juoksua.

Ensi kaudella Joensuun Mailan pelinjohtajana toimii kahdeksan Suomen mestaruutta pelaajana ja kolme pelinjohtajana voittanut Janne Vuorinen. Hän teki vastaavaa työtä viimeksi Oulun Lipossa kausilla 2009-2010.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vuorisen lisäksi joensuulaisten pelinjohto- ja valmennustiimiin liittyy kiteeläislähtöinen kakkospelinjohtaja Petri Pennanen. Joukkueen valmentajia ovat Mikko Pirhonen ja Anssi Liimatta.

Uutena pelaajana Joensuun Mailan joukkueeseen liittyy myös Ykköspesistä Oulun Lipossa pelannut Eino Järvelä, 21.

Samalla JoMa nostaa harjoitusrinkiin seuran omat 17-vuotiaat juniorit Teemu Juntusen ja Aleksi Toropaisen.

Joensuun Mailan joukkue on nyt muuten valmis, mutta Juha-Matti Sirviön jatko on vielä auki. Joonas Hänninen on ilmoittanut joensuulaisseuralle lopettavansa pelaajauransa.

Lisäksi kotiuttajajokeri Juha Niemen sopimusta on jatkettu siten, että se kattaa myös kauden 2015.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa