play

Jokipojilla voitokas avaus

Voittomaalintekijä Samu Pitkänen väänsi vahvasti myös omassa päässä.

Voittomaalintekijä Samu Pitkänen väänsi vahvasti myös omassa päässä. Kuva: Maija Yrjölä

Karjalainen

Jokipojat avasi jääkiekon Mestiksen puolivälierät tärkeällä voitolla Savonlinnan Pallokerhosta. Jokipoikien voitto kirjattiin Mehtimäellä 2·022 katsojan edessä lukemin 3–1 (0–0, 1–1, 2–0).
Viime aikoina kokoonpano-ongelmien kanssa paininut joensuulaisjoukkue oli saanut lauantaina jalkeille parhaan miehistönsä.
SaPKo meni toisessa erässä johtoon, mutta isännät nousivat tasoihin Mestis-uransa ensimmäisen maalinsa tehneen Otto Karvisen maalilla.
Päätöserässä isäntien voiton varmistivat Samu Pitkänen ja Mikael Ruohomaa. Pitkäsen maali syntyi ajassa 56 minuuttia. Ruhomaa teki Jokipoikien kolmannen maalin tyhjiin viimeisellä minuutilla.
Joukkueet kohtaavat toisensa sunnuntaina Savonlinnassa. Sarja jatkuu taas Joensuussa tiistaina. Välieräpaikkaan vaaditaan peräti neljä voittoa.