SaPKo tasasi otteluvoitot

Karjalainen

Jääkiekon Mestiksen toinen puolivälieräottelu päättyi sunnuntaina kotijoukkue Savonlinnan Pallokerhon voittoon. SaPKo tasasi otteluvoitot Jokipoikia vastaan lukemin 2–1 (1–1, 1–0, 0–0).
Sunnuntaina avausmaalin teki lauantain tapaan SaPKo. Ville Eskelinen vei isännät johtoon. Ensimmäisessä pelissä viimeisen Jokipoikien maalin tehnyt Mikael Ruohomaa toi vieraat tasoihin.
Toisen erän ainoasta maalista vastasi ylivoimalla savonlinnalaisten Mikko Nuutinen. Erä oli selvästi isäntien.
Viimeisessä erässä Jokipojat painoi päälle kuin herhiläinen, mutta tasoitus jäi valitettavasti haaveeksi.
Torjuntoja SaPKo-veskari Teemu Seppäselle kertyi 27 eli saman verran kuin Jokipoikien maalia vartioineelle Lars Voldenille.
Seuraavan kerran joukkueet iskevät yhteen tiistaina Mehtimäen jäähallissa Joensuussa.
Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa.