Tiistai, 25.2.2020 
Tuija, Tuire, Vanessa
Jääkiekko

Jokipoikien välieräpaikka katkolla lauantaina

  • Karjalainen

Jokipojat otti torstaina suuren harppauksen kohti jatkopaikkaa jääkiekon Mestiksen puolivälierissä. Joensuulaiset voittivat Savonlinnan Pallokerhon vieraissa luvuin 2–1 (1–0, 1–0, 0–1) ja rynnistivät otteluvoitoissa 3–1-johtoon. Ottelusarjan kaikki neljä kohtaamista ovat päättyneet maalin erolla suuntaan tai toiseen.

Jokipojat voi varmistaa välieräpaikkansa jo lauantai-iltana Joensuussa. Viides kohtaaminen käynnistyy Mehtimäellä kello 18.30.

Savonlinnassa pelatussa neljännessä osaottelussa Jokipojat teki ensimmäistä kertaa koko puolivälieräsarjassa pelin avausmaalin. Sen viimeisteli tarkalla rannelaukauksella Joona Karevaara, kun ottelua oli takana noin 15 minuuttia.

Toisessa erässä joensuulaispelaajista osui Olavi Vauhkonen, joka hyödynsi savonlinnalaisten oman pään kiekonmenetyksen.

Kolmannessa erässä isännät kavensivat, kun Toni Hyvärinen siirsi Iiro Vehmasen passin takatolpalta verkkoon ohi Lars Voldenin.

Kaksi minuuttia ennen loppua molemmat joukkueet saivat jäähyn. SaPKo otti maalivahtinsa Teemu Seppäsen vaihtoon, joten se pääsi pyörittämään ylivoimaa. Yritys ei kuitenkaan tuottanut maalia, joten Jokipojat piti johtonsa.

Lue lisää perjantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa