Maanantai, 17.2.2020 
Väinö, Rita, Karita
Jääkiekko

Välieräpaikka katkolla tänään Jokipojille

  • Karjalainen

Mestiksen välieräpaikka on lauantaina ensimmäisen kerran katkolla, kun Savonlinnan Pallokerho saapuu Jokipoikien vieraaksi Mehtimäelle. Mikäli Jokipojat voittaa ottelun, etenee se puolivälieristä jatkoon voitoin 4–1 ja kohtaa seuraavaksi joko Jukurit tai Sportin. Vielä on kuitenkin yksi kivi käännettävänä, eikä nurkkaan ahdistettu SaPKo myy nahkaansa halvalla.

Jokipoikien ja SaPKon puolivälieräsarja on edennyt alusta lähtien erittäin tasaisesti. Ensin Jokipojat voitti kotonaan 3–1, ja perään SaPKo kuittasi Talvisalossaan 2–1-voitolla. Tiistaina Jokipojat voitti Mehtimäellä jatkoajalla 3–2, ja torstaina nähtiin sarjan ensimmäinen vierasvoitto, kun Jokipojat oli Savonlinnassa parempi maalein 2–1.

Tulosta takana joensuulaisittain ilahduttavaa on ollut myös se, että Jokipojat on parantanut peliesityksiään sarjan edetessä. Vastaavasti taas SaPKolta vaikuttaa bensa ajoittain hieman jo loppuvan, vaikka erittäin sitkeä vastus kyseessä onkin.

– Tiukkoja vääntöjä nämä ovat olleet, mutta mielestäni me olemme pelillisesti menneet eteenpäin. Peli on selkeästi nopeampaa ja aktiivisempaa kuin mitä se oli sarjan alussa, Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski miettii.

Ottelu alkaa klo 18.30 Mehtimäen jäähallissa.

Lue lisää Mehtimäkeläisestä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa