Tulosta tämä sivu
Pesäpallo

Kaupunki muisti Joensuun Mailaa - JoMa haluaa vuoden 2016 Itä-Lännen Joensuuhun

JoMan pelaajat Joni Nousiainen ja Juha Niemi luovuttivat vastalahjana pelipaitansa Joensuun kaupungille. Mukana tilaisuudessa oli myös JoMan toimitusjohtaja Jouko Palorinne (vas.). JoMan pelaajat Joni Nousiainen ja Juha Niemi luovuttivat vastalahjana pelipaitansa Joensuun kaupungille. Mukana tilaisuudessa oli myös JoMan toimitusjohtaja Jouko Palorinne (vas.).
Joensuun kaupunki muisti Joensuun Mailan seurahistorian ensimmäistä miesten SM-mitalia torstaina kahvien merkeissä ja 500 euron onnittelubonuksella. JoMa saavutti syksyllä Superpesiksen SM-pronssia.

-  Ratkaiseva pronssipeli oli jännittävä ja tunnelma hieno. Ensi kaudella on jälleen lupa odottaa menestystä. Pesäpallon olosuhteita on tarkoitus kehittää jatkossakin, Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen totesi.

JoMa kaipaa stadionin kohentamista pääsarjaotteluita ja mahdollista Itä-Länsi-tapahtumaa varten. JoMa aikoo hakea vuoden 2016 Itä-Länttä Joensuuhun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Haluamme tapahtuman ja liitto on kertonut, että ikkuna on meille auki. Kenttäolosuhteet ratkaisevat paljon. Meillä on joka tapauksessa hyvät mahdollisuudet saada tapahtuma, JoMan hallituksen jäsen Tuomo Moilanen kertoi.

Lisää aiheesta perjantain Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi