Jokipojat voiton päässä Mestiksen finaaleista

Jokipojat on voittanut Jukurit jo kahdesti Mikkelissä Mestiksen välieräsarjassa. Kuva: Kimmo Kirves

Karjalainen

Jokipojat kellisti Jukurit 5–1 Mikkelissä Mestiksen kolmannessa välieräpelissä. Jokipojat voi varmistaa finaalipaikan keskiviikkona Joensuussa, sillä se johtaa ottelusarjaa voitoin 2–1.

Olavi Vauhkonen johdatti Jokipojat johtoon ottelun avauserässä. Jukurit vaihtoi ajassa 14.14 maalivahti Tommi Nikkilän pois ja hänet korvasi Kai Tillanen.
Isäntien Lauri Taipalus tasoitti kamppailun ylivoimalla toisessa erässä.

Kolmannessa erässä alkoi Jokipoikien hurja rynnistys. Matti Näätänen, Mikael Ruohomaa ja Juuso Rajala toimittivat kiekon Jukureiden maaliin kolmesti viiden minuutin sisällä.
Jukureiden Matti Uusivirralle vihellettiin pelirangaistus ajassa 51.31. Viiden minuutin jäähyn lopulla Ruohomaa viimeisteli selvät loppulukemat ylivoimalla.

Jokipoikien maalilla Lars Volden jatkoi hienoja otteitaan torjumalla 33 kertaa. Nikkilälle kirjattiin kahdeksan ja Tillaselle 21 torjuntaa.
Ottelua seurasi Mikkelissä 1411 katsojaa.

Jokipojat aikoo tiedottaa seuran uudesta toimitusjohtajasta huomenna tiistaina.