Tiistai, 26.5.2020 
Minna, Vilma, Miina
Jääkiekko

Nutivaaran pelit Jokipojissa pelattu

  • Karjalainen
Puolustaja Markus Nutivaara ei mitä luultavimmin pelaa enää tällä kaudella. Lainapestillä Jokipojissa pelannut Nutivaara, 19, siirtyi Joensuusta takaisin Kärppiin tällä viikolla.

Nutivaara ehti pelata Jokipojissa kahden lainapestinsä aikana yhteensä 11 ottelua. Niissä lahjakas nuorukainen keräsi tehot 0+3 ja plusmiinuksen +5.

Nutivaaran oli alkujaan määrä pelata Jokipojissa helmikuun puoliväliin eli siirtorajalle saakka. Koska juniorisarjoissa siirtoaika päättyy kuitenkin jo tammikuun lopussa, päätti Kärpät kutsua Nutivaaran kotiin jo nyt.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Nutivaara olisi saanut pelata meillä vielä perjantaina, mutta jos hän ei jää loppukaudeksi, niin sama lähteä heti, Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski toteaa.

-  Kärpät tarvitsee Nutivaaran seitsemänneksi puolustajakseen, koska Lasse Kukkonen lähtee olympialaisiin. Ja kun he haluavat, että Nutivaara voi pelata myös A-nuorissa, niin hänen täytyy siirtyä jo nyt, Haapakoski jatkaa.

Jokipojat pelaa viikonvaihteessa kaksi vierasottelua. Perjantaina joensuulaiset kohtaavat Lempäälän Kisan ja lauantaina turkulaisen TuTon.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa