Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Pesäpallo

KiPa ja ViU selvisivät SM-lopputurnauksiin

  • Karjalainen
SM-hallipesiksen alkuturnauksessa Imatralla lopputurnauspaikkaa oli tavoittelemassa Pohjois-Karjalasta Kiteen Pallo miehissä ja Viinijärven Urheilijat naisissa. Molemmat hoitivat leiviskänsä tyylikkäästi voittamalla lohkonsa ja etenemällä näin ratkaisupeleihin.

Myös Joensuun Maila oli Imatralla mukana, mutta he olivat varmistaneet paikkansa loppupeleissä jo aikaisemmin turnausisännän etuoikeutena. Peliesitykset kentällä eivät olisi siihen riittäneet.

Kitee aloitti päivänsä kaatamalla vakuuttavasti sarjan alakastiin veikatun Kouvolan lukemin 2-0 (4-1, 4-0).

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kouvolan vaisun aamuesityksen perusteella nimivahva Joensuun Maila lähti selvänä ennakkosuosikkina keskinäiseen kohtaamiseen, mutta hävisi jaksoin 0-1 (0-1, 2-2).

Kiteen ja Joensuun välisessä kohtaamisessa suurin jännityksen aihe liittyi Kiteen finaalipaikkaan. Se varmistui heti avausjaksolla, joka päättyi Toni Laakson ja Ville Hämäläisen lyömillä juoksuilla 2-0-voittoon.

Toinen jakso taisteltiin lähinnä kunniasta. Sen vei nimiinsä JoMa lukemin 0-3 Juha Niemen lyödessä kaikki juoksut. Kotiutuslyöntikilpailussa KiPa oli vahvempi lukemin 2-1.

Naisten avausottelussa Viinijärvi oli ylivoimainen helsinkiläistä Roihua vastaan ja vei ottelun tyylikkäästi lukemin 2-0 (7-1, 3-0).

Päivän toisessa ottelussa Viinijärvi löi lappeenrantalaisen Pesä Ysit myös selvin lukemin 2-0 (3-1, 4-0).

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi