Sunnuntai, 5.4.2020 
Ira, Irina, Irene
Pesäpallo

Mitalit mielessä kohti lopputurnausta

  • Karjalainen

Hallipesäpallon miesten SM-mitaleista pelataan tänä viikonloppuna Joensuun areenassa. Lopputurnauksessa pelaavat maakunnan molemmat miesten superpesisjoukkueet Joensuun Maila ja Kiteen Pallo.

KiPa ja JoMa pelaavat lopputurnauksessa samassa lohkossa, ja joukkueiden keskinäisessä ottelussa ratkeaa mahdollisesti se kumpi pelaa sunnuntaina loppuottelussa.

-  JoMa on vaarallinen etenkin sisäpelissä. Jos JoMan sisäpeli alkaa rullaamaan, on joukkuetta vaikea pysäyttää, Kiteen Pallon pelinjohtaja Sami Purmonen tuumii.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pohjoiskarjalaisjoukkueiden kanssa samassa lohkossa pelaa myös Seinäjoen Jymy-Jussit, joka voitti Seinäjoella pelatun alkuturnauksen.

-  Kahta voittoa lähdetään lauantailta hakemaan, ja niiden myötä päästäisiin loppuotteluun. Vastustajat ovat toki kovat. Jymyjussit on tehnyt töitä kovasti useamman vuoden ajan, ja se on sellainen joukkue joka pystyy hurmoksessa lyömään 5-6 juoksua peräkkäin, Purmonen kertoo.

Joensuun Mailan tavoitteena on edetä peli kerrallaan, ja löytää omasta pelistä muun muassa ne asiat, jotka eivät vielä toimi.

-  Hallipelit ovat tärkeitä siinä mielessä, että nähdään missä kohtaa prosessi on menossa, ja minkälaisten vahvuuksien ympärille aletaan rakentaa peliämme kesää ajatellen. Joukkueessa vaihtuvuus oli suurta viime kauden jälkeen, ja yhteenhitsautuminen ottaa aikansa, JoMan pelinjohtaja Janne Vuorinen kertoo.

Lue lisää lauantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa