Keskiviikko, 21.11.2018 
Hilma
Jalkapallo

Real Madridilla rutkasti arpaonnea

  • Karjalainen
  • Lehtikuva
Cristiano Ronaldo ja Real Madrid saivat puolivälierään toivevastustajansa. Cristiano Ronaldo ja Real Madrid saivat puolivälierään toivevastustajansa.

Jalkapallon mestarien liigan puolivälieräparit arvottiin perjantaina. Jäljellä olevia joukkuetta ei ollut jaettu lainkaan arvontakoreihin eli mikä tahansa ottelupari oli mahdollinen. Tähän vaiheeseen oli yltänyt joukkueita seitsemästä maasta. Espanja oli saanut mukaan suurseuransa Barcelonan ja Real Madridin.
Puolivälierien arvonta suoritettiin UEFA:n pääkonttorissa Nyonissa, Sveitsissä. Palloja korista nosti Saksan maajoukkueen entinen sotaratsu Paul Breitner.
Real Madrid sai toivevastustajan, kun kauden yllättäjä Kyprokselta tuleva Apoel FC joutuu espanjalaisten kynsiin. Ranskalainen Marseille kohtaa Bayern Münchenin. Portugalista tuleva Benfica ja englantilainen Chelsea muodostavat yhden parin. Kierroksen huippuotteluksi muodostui italialaisen AC Milanin ja suursuosikki Barcelonan kohtaaminen.
Välierät ovat Marseille/Bayern–Apoel/Real sekä toinen pari Benfica/Chelsea–Milan/Barcelona.
Puolivälierät pelataan 27–28. maaliskuuta ja 3–4. huhtikuuta. Välierät ovat vuorossa 17–18. huhtikuuta sekä 24–25. huhtikuuta.
Kauden finaali pelataan 19. toukokuuta Münchenin Allianz Arenalla.