Mäkäräinen nousi takaa-ajossa toiseksi

Kaisa Mäkäräisen hyvä hiihto ja puhdas pystyammunta toivat hienon sijoituksen kauden viimeisessä takaa-ajossa. Kuva: Lehtikuva

STT

Kaisa Mäkäräinen on sijoittunut toiseksi ampumahiihdon maailmancupin takaa-ajokilpailussa Venäjällä. Neljäntenä ladulle lähtenyt Mäkäräinen ampui neljältä ampumapaikalta yhteensä kaksi sakkoa ja jäi 24,8 sekuntia kisan voittaneesta Valko-Venäjän Daria Domratshevasta.
Ukrainan Vita Semerenko oli kolmas. Kärjessä startannut Saksan Magdalena Neuner sortui viiteen ohilaukaukseen, mutta oli silti neljäs.
Mari Laukkasen sija oli 41 hänen ammuttuaan viisi sakkoa. Eroa kärkeen kertyi viisi minuuttia ja 45 sekuntia.