Perjantai, 14.8.2020 
Onerva, Kanerva
Urheilu

Dopingoikeudenkäynti ei enää mietitytä - "Menestystä ei synny ilman himoa"

  • Karjalainen
STT:n dopingoikeudenkäynti ei enää herätä Kari Väisäsessä tunteita. Sen sijaan Mika Myllylän menehtyminen on ollut hänelle kova paikka. Synnyinkaupungissaan Joensuussa Väisänen vierailee säännöllisesti vanhempiaan tapaamassa, ja hän kertoo olevansa ylpeä pohjoiskarjalaisista menestystarinoista.

Menestystä ei synny ilman himoa ja kilpaurheilun itsetarkoituksena pitää olla menestyminen. Menestymisen taustalla on osaaminen, oikea ilmapiiri ja rohkeus onnistua.

Urheiluseuraihmisille ja yritysten edustajille koripallo-Katajan tilaisuudessa Joensuussa luennoinut Kari Väisänen ei saanut teeseilleen vastaväittäjiä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomalaisen elinkeinoelämän ytimessä Taloudellisen Tietotoimiston toimitusjohtajana työskentelevä Väisänen on entinen joensuulainen, mutta pystyy katsomaan entistä kotimaakuntaansa ulkopuolisen silmin.

-  Jos perusrakenteet eivät ole kunnossa, ei voi myöskään kehittyä. Juuri suunnitelmallisuus puuttui vielä menneinä vuosikymmeninä pohjoiskarjalaisesta urheilusta, mutta muutos nykyiseen on valtava.

-  Isänmaalliset tunteet nousivat pintaan Kaisa Mäkäräisen Holmenkollenin kisaa seuratessa. Oikeanlainen ilmapiiri välittyi puolestaan Kontiolahden maailmancupista televisionkin välityksellä. Kalevan Rasti on maailman paras lajissaan, lähes jokaisesta palloilusta löytyy pääsarjatason seuroja, Väisänen luetteli.

Lue lisää perjantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi