Tiistai, 25.2.2020 
Tuija, Tuire, Vanessa
Koripallo

Kataja otti avausvoiton Rannikon johdolla - kuvagalleria

  • Karjalainen
Teemu Rannikko oli Katajan ehdoton ykkönen. Taustalla näkyvä Jared Newson onnistui myös kummassakin päässä kenttää. Teemu Rannikko oli Katajan ehdoton ykkönen. Taustalla näkyvä Jared Newson onnistui myös kummassakin päässä kenttää.

Korisliigan ensimmäinen puolivälierä Joensuun Katajan ja Tapiolan Hongan välillä tarjosi Mehtimäen jäähalliin saapuneille 1  447 katsojalle todella värikkään ja jännittävän ottelun.

Alun vaikeuksien jälkeen Kataja piti kuin pitikin pintansa kuittaamalla ottelusarjassa arvokkaan avausvoiton pistein 82-72 (27-30, 13-15, 18-14, 24-13).

Katajan suurin sankari oli pelintekijä Teemu Rannikko (23/4/10s), joka nosti alussa haparoineen kotijoukkueen peliin mukaan 15 pisteen tappioasemasta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Rannikon käsialaa oli myös kori, jolla isännät siirtyivät ensimmäisen kerran ottelussa johtoon tilanteessa 62-61. Toisen neljänneksen alussa Rannikko sai vastustajan kädestä iskun huuleensa, jonka seurauksena mies oli paikkailtavana jakson lopun.

Jared Newson (16/6) säkitti kaikki neljä kolmostaan pussiin . Lisäksi Newson paimensi puolustuskorilla Hongan heittokoneen Ronnie Clarkin (10/9) lähes aseettomaksi. Alex Wesbyn (7/3) silmäkulma aukesi Clarkin tahattomasta kontaktista heti Rannikon tällin jälkeen. Wesby palasi kentälle nopeasti, mutta näkökenttä ei ollut enää kunnossa. Puolustuskorilla myös Wesby oli hyvä.

Mike Morrison (17/8) oli alussa täysin ulapalla, mutta paransi loppua kohden. Joskin Honagan sentteri Jaraun Burrows (28/9) oli valovuosia edellä Morrisonia.

-  Kyllä Suomessa pelataan hyvää koripalloa. Varmasti oli viihdyttävä peli. Toivotaan, että torstaina on Mankkaalla tupa täynnä ja täällä vielä enemmän porukkaa lauantaina, Katajan valmentaja Jukka Toijala totesi.

Ottelusarja jatkuu torstaina Espoossa. Joensuussa pelataan taas lauantaina.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa

Kuvagalleria

View the embedded image gallery online at:
https://www.karjalainen.fi/urheilu/item/47887#sigProId9b54a31368