Tulosta tämä sivu
Jalkapallo

Nuori ja sisukas - valmentajansa näköinen Jippo

Jippo nousi jalkapallon miesten Ykköseen vuonna 2005, ja joensuulaisjoukkue on pelannut Ykkösessä yhtäjaksoisesti sarjanousustaan lähtien. Joukkue on sisukkaasti taistellut kapealla materiaalilla sarjapaikkansa puolesta vuodesta toiseen, ja sunnuntaina alkavaan sarjaan Jippo lähtee jälleen kiusaamaan isompiaan.

Kauden avausottelussaan Jippo kohtaa kotikentällään helsinkiläisen FC Viikingit.

-  Vesi kielellä odotamme kauden alkamista. Realiteetit ovat tiedossa, ja ensisijainen tavoitteemme on sarjapaikan säilyttäminen, Jipon päävalmentaja Mika Lähderinne tuumii.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lähderinteelle alkava kausi on ensimmäinen päävalmentajana Ykkösessä. Viime kaudella hän valmensi Kakkosessa pelaavaa iisalmelaista PK-37:ää.

Toukokuun alkupuolella 34 vuotta täyttävä Lähderinne on Ykkösen tämän kauden päävalmentajista nuorin.

-  Joukkue on aika lailla valmentajansa näköinen eli nuori ja nälkäinen. Talviharjoittelukauden aikana joukkue on hitsautunut hyvin yhteen, Lähderinne paaluttaa.

Kolmena edelliskautena Jippo pelasi kokeneen Jarmo Korhosen komennossa. Täksi kaudeksi joensuulaisjoukkue nuorentui myös pelaajistonsa osalta, koska kokeneet Tuomas Korpela ja Tarmo Koivuranta eivät enää jatkaneet.Kokeneiden Korpelan ja Koivurannan lisäksi viime kauden jälkeen Jiposta ovat poistuneet maalivahdit Santtu Korpelainen ja Lassi Hurskainen sekä kenttäpelaajat Santeri Sjöblom ja Valtteri Nykänen. Myös kaikki ulkomaalaispelaajat vaihtuivat.

Lue kattava kausiennakko perjantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa

Artikkeliin liittyvät