Maanantai, 1.6.2020 
Teemu, Nikodemus
Koripallo

Kataja otti toisen voiton kiihkeässä ottelussa

  • Karjalainen
Maajoukkuemiehet Kimmo Muurinen ja Teemu Rannikko kohtasivat toistamiseen. Kataja otti Espoossa tärkeän voiton ja on voiton päässä välieräpaikasta. Puolivälierät jatkuvat Joensuussa lauantaina. Maajoukkuemiehet Kimmo Muurinen ja Teemu Rannikko kohtasivat toistamiseen. Kataja otti Espoossa tärkeän voiton ja on voiton päässä välieräpaikasta. Puolivälierät jatkuvat Joensuussa lauantaina.

Joensuun Kataja on enää voiton päässä Korisliigan mitalipeleistä. Kataja voitti todella kiihkeässä ottelussa Tapiolan Hongan vieraskentällä pistein 85-76 (41-34).

Joensuulaiset johtavat puolivälieräsarjaa voitoin 2-0 ja välieräpaikka on sille katkolla lauantaina Mehtimäen jäähallissa.

Torstaina näytti siltä, että puntit tulevat tasoittumaan. Honka nousi takamatkalta Katajan hermoillessa rinnalle ja ohi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Isännät johtivat jo 65-58, kun Hongan syömähammas Jaraun Burrows ja Sami Lehtoranta ottivat yhteen. Tuomaristo päätös oli tyly, molemmat ulos.

Honka jähmettyi tästä ja Kataja vei seuraavat hetket 10-0. Tästä Honka ei noussut ja näin Kataja otti kauden ensimmäisen voittonsa Tapiolan Urheiluhallista.

Katajasta Teemu Rannikko (16/8s) oli ratkaisuhetkillä jäätävä. Alex Wesby (19/3) ja huikean heittovireen löytänyt Jared Newson (18/9) olivat muut joensuulaisten tehomiehet.

Muissa puolivälieräpareissa hallitseva mestari Loimaan Bisons otti toisen voittonsa kaatamalla Kouvolassa Kouvot pistein 92-76. Runkosarjan voittaja Tampereen Pyrintö hävisi yllättäen Namika Lahden vieraana 65-73. Myös Kauhajoen Karhu tasoitti otteluvoitot murskaamalla kotonaan kotkalaisen KTP Basketin.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa