Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Jalkapallo

Paluumuuttaja ja espanjalaisvahvistus Jippoon

  • Karjalainen
Karjalainen 20100808 sivu 18 vaikea vastustaja Vasemmalta hyökännyt PoPan Kari-Pekka Koivunen aiheutti ongelmia Kari Kuikan (vas.), Hans Ekroosin, Jonni Heikkisen ja Petteri Rönkön joensuulaisjoukkueelle. Karjalainen 20100808 sivu 18 vaikea vastustaja Vasemmalta hyökännyt PoPan Kari-Pekka Koivunen aiheutti ongelmia Kari Kuikan (vas.), Hans Ekroosin, Jonni Heikkisen ja Petteri Rönkön joensuulaisjoukkueelle.
Jippo on solminut pelaajasopimukset puolustaja Jonni Heikkisen ja keskikenttäpelaaja Juan Lopezin kanssa. 28-vuotiaan Heikkisen sopimus on kestoltaan kesäkuun alkuun ja Lopezin puolestaan heinäkuun loppuun saakka.

Heikkinen on joensuulaisille tuttu mies, sillä hän pelasi Jipossa jo kausilla 2008-2011. Kauden 2011 päätteeksi Heikkinen suuntasi Venäjälle töihin, josta palasi alkuvuodesta takaisin Suomeen.

Vasenjalkainen Heikkinen on harjoitellut paluustaan saakka joukkueen kanssa, ja vahvistaa viime aikoina loukkaantumisista kärsinyttä puolustusta alustavasti kesäkuun ensimmäisen päivän JJK-otteluun saakka.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Jonni on tervetullut lisä puolustuslinjaan. Vaikka Jonni on Kuopiosta lähtöisin, on hän silti jippolainen henkeen ja vereen, joensuulaisjoukkueen päävalmentaja Mika Lähderinne kommentoi.

Myös Heikkinen on tyytyväinen palatessaan kentille pienen tauon jälkeen.

-  Mukavaa tulla takaisin Jippoon. Olen päässyt talven aikana hyvään pelikuntoon, ja odotan innolla sarja-avausta. Toivottavasti omat ja joukkueen pelit sujuvat siinä määrin hyvin, että sopimusta voitaisiin jatkaa kauden loppuun saakka, kun se aika tulee.

Espanjalainen Juan Lopez, 27, on viettänyt talven Kuopiossa ja harjoitellut ja pelannut Kakkosen SC KuFu-98:n mukana esiintyen erittäin pirteästi Jippoakin vastaan pelatuissa otteluissa.

Lopez oli Jipon mukana viime perjantaisessa AC Kajaani -ottelussa ja vakuutti valmennusjohdon sopimuksen arvoisesti.

-  Lopezin myötä saamme vahvistusta keskikentän keskustaan. Hän on vielä fyysisesti hieman huonossa kunnossa, mutta kun saamme sen puolen kuntoon, hänestä tulee olemaan meille vielä iso apu, Lähderinne kertoo.

Jipolla on koossa nyt 19 pelaajasopimusta. Lähderinne on kokonaisuutena tyytyväinen joukkueen tämänhetkiseen koostumukseen.

-  Meillä on nyt hyvä tilanne, sillä jokaiselle pelipaikalle riittää kilpailua. Se vie sekä joukkuetta että pelaajia eteenpäin, Lähderinne päättää.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi