Tiistai, 4.8.2020 
Veera
Jääkiekko

Kilpailupäällikkö: Jokipojat ei voi pelata liiton alaisissa sarjoissa

  • Karjalainen

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea ei myöntänyt torstaina Mestiksen lisenssiä Jokipojille. Lisenssikomitea vahvisti ensi kauden Mestikseen kymmenen joukkueen lisenssit, mutta Jokipojat jäi rannalle. Syynä olivat joensuulaisseuran talousvaikeudet.

Lisenssikomitea koki, ettei se saanut riittäviä selvityksiä Jokipoikien taloudesta ja siitä, miten seura aikoo selvitä velkasaneerauksesta ja mittavista veloista.

Jokipoikien ainoa mahdollisuus päästä ensi kauden Mestikseen on valittaa lisenssikomitean päätöksestä urheilun oikeusturvalautakunnalle 30 vuorokauden kuluessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomen Jääkiekkoliiton kilpailupäällikön Pirkka Antilan mukaan Jokipojat ei pelaa ensi kaudella liiton alaisissa sarjoissa.

-  Kun sarjassa pelaamisen ehdot eivät täyty, niin seura ei voi pelata missään. Kilpailusääntöjen mukaan seuralla ei ole edellyksiä pelata edes kakkosdivarissa. Samat syyt estävät pääsyn muihin sarjoihin kuin Mestikseen, Antila sanoo.

-  En ota kantaa siihen, jos Jokipojat laittaa asioita kuntoon ja anoo paikkaa myöhemmin jonnekin. Mestiksen lisenssikäsittely on heidän kohdaltaan ohi, se on selvä. Jokipojilla on ollut riittävästi aikaa ja jopa lisäaikaa, Antila toteaa.

Lisää aiheesta perjantain Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi