play

HIFK murskasi Jipon

Toimitus

Jippo hävisi Helsingin IFK:lle selvin numeroin jalkapallon Ykkösen kamppailussa Töölössä. HIFK otti pisteet lukemin 4-0 (0-0).

Jippo sinnitteli avausjakson tasanumeroissa. Isännät repäisivät toisella puoliajalla.
Pauli Kuusijärvi laukoi avausmaalin 57. minuutilla. Ratkaiseva oli Jipon Jan Bergin rike 63. minuutilla. Berg lensi ulos ja HIFK:n Eero Peltonen tykitti rangaistuspotkusta 2-0.

Kotijoukkueen voittonumeroita kaunisteli Jonathan Karlsson, joka osui vielä 68. ja 87. minuutilla.
HIFK:n maalilla nollapeliin venyi joensuulaislähtöinen, nettivideoistaan tunnettu maalivahti Lassi Hurskainen.

Ottelun yleisömääräksi ilmoitettiin viileällä Töölön pallokentällä 330 katsojaa.

Kauden kahdella voitolla, yhdellä tasapelillä ja kolmella tappiolla avannut Jippo kohtaa seuraavaksi ensi sunnuntaina JJK:n Jyväskylässä.