Tiistai, 25.2.2020 
Tuija, Tuire, Vanessa
Pesäpallo

Pelinjohtaja: ViU ensi kaudella mukana mestaruuskamppailussa

  • Karjalainen
Viinijärven Urheilijoiden pelaajasopimuksia on tippunut julkisuuteen viikoittain. Liperiläisseuran tilanne näyttää todella valoisalta, eikä kokonaisuus (naisten superpesis, naisten ykkössarja ja B-tyttöjen Superpesis) kalpene enää yhdenkään toisen liigaseuran suhteen.

ViU:n superpesisjoukkueessa on 13 pelaajasopimusta. Nykyisen joukkueen ulkopuolelta haetaan enää korkeintaan yhtä pelaajaa. Lisäksi Emmi Satokankaan Yli-Saunamäki vielä ottaisi sopimuksettomista, jos tähän rahaa löytyy.

Satokankaan ohella tämän kauden joukkueesta ilman sopimusta on Itä-Länsi-pelaaja Inka Pietilä, joka on kuitenkin jo muuttanut Kouvolaan. Se yhdistettynä kalliiseen hintalappuun tietänee sitä, ettei Pietilä pelaa ViU:ssa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lisäksi ViU ei ole enää tarjonnut sopimusta Maria Heikkiselle ja Laura Pohjolalle. Eeva Parviainen on puolestaan lopettanut pelaajauransa.

Uusia pelaajia ovat muun muassa Vuokatista palaava Riikka Karppinen, Vuokatista niinikään siirtyvät Petra Hussa ja Essi Saastamoinen ja Roihusta tuleva Henni Kauppinen.

Syöpään sairastunut ja keskellä kesää pelit lopettanut lukkari Niina Härkönen on pelaamassa jälleen ensi kaudella. Hoidot ovat tehonneet hyvin.

-  Varmasti kymmeneen vuoteen on ensi kertaa tilanne, että mestaruudesta kamppailee jopa kuusi seuraa. Mukana myös me, lupaa ViU:n pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa