Keskiviikko, 26.2.2020 
Nestori
Pesäpallo

Lauantaina erikoinen näytösottelu: JoMa vastaan Jokipoikien naiset

  • Karjalainen
Joensuun Maila aloittaa tulevana viikonloppuna todellisen valmistautumisen kohti ensi vuotta ja uusia pesäpallomitaleita. JoMan leiritys alkaa perjantai-iltana konkareiden ja nuorten haastajien peleillä.

Lauantai-aamuna on edessä salibandymaajoukkueen päävalmentajan Petri Kettusen valvoma hapenottokyvyn testaus ja polkupyöräergometri Itä-Suomen liikuntaopiston testiasemalla.

Myöhemmin päivällä lyödään tulevan kauden tavoitteet lukkoon avajaispalaverissa ja lauantai-iltana pelataan hyväntekeväisyysottelu Joensuun jäähallissa Jokipoikien naisia vastaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

JoMan superpesismiehistö on toipuvia Sami Joukaista ja Lauri Kivistä lukuun ottamatta kokonaisuudessaan luistimilla. Mukana on myös vasen pakki Juha Niemi.

Kello 18.30 alkavaa ottelua pääsee seuraamaan kolmella eurolla, mihin kuuluu myös kahvittelu tai teen juonti. Ottelun tuotto menee lyhentämättömänä Joensuun alueen tyttö- ja naiskiekkoilun hyväksi.

JoMan toipilaista Sami Joukaisen paluu on siirtynyt joulukuulle, sillä takareiden leikkausta vaatinut operaatio olikin ennakoitua suurempi.

Sen sijaan JoMan etenijä Lauri Kivinen alkaa olla entistä ehommassa kunnossa. Polven puhdistusleikkaus onnistui mainiosti, ja liikeradat ovat palautuneet toissa vuoden pahaa loukkaantumista edeltäneelle tasolle.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa