Lauantai, 11.7.2020 
Noora, Elli, Eleonoora
Pesäpallo

JoMa testasi taitojaan jääkiekossa ja kukisti Jokipoikien naiset - kuvagalleria

  • Karjalainen
Joensuun Mailan superpesisjoukkue ja Jokipoikien naisten joukkue pelasivat vastakkain hyvässä hengessä. Joensuun Mailan superpesisjoukkue ja Jokipoikien naisten joukkue pelasivat vastakkain hyvässä hengessä.

Joensuun Mailan leiriviikonlopun ulkopesäpalloilullinen osuus sujui tällä kertaa luistimilla, kun joukkue otti mittaa Jokipoikien naisten joukkueesta hyväntekeväisyysottelussa. Mehtimäen jäähalliin saapuneet noin 250 katsojaa saivat nähdä JoMan vievän voiton 11-3. Ottelun tuotto meni joensuulaisen nais- ja tyttökiekkoilun hyväksi.

Mestiksen karsintasarjassa pelaavan Jokipoikien kapteeni Milka Oksman oli tapahtumaan tyytyväinen, vaikka tappio pelissä tulikin.

-  Oikein mukava tapahtuma ja meillekin vähän erilaista tekemistä keskellä kautta. Kiva, että JoMa haastoi meidät tähän peliin ja yleisöäkin tuli paikalle. Tiedettiin, että vastaan tulee hyväkuntoisia urheilijamiehiä, Oksman kiitteli.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

JoMan riveistä erottui muutenkin kuin kypärästään maaleja latonut Jonne Kemppainen.

-  On tämä mukavaa ja piristää kummasti treenikauden keskellä. Tämä yhdistää joukkuetta, kun ollaan mukavuusalueen ulkopuolella. Ei meistä kukaan mikään ammattikiekkoilija ole, mutta on mukava treenata välillä vähän eri tavalla, aikoinaan kymmenen vuotta KalPan junnuissa pelannut Kemppainen myhäili.

Tapahtuma keräsi kiitosta myös myyntihommia JoMassa tekevältä Kemppaiselta.

-  Oli kyllä mukava, että saatiin paikallinen joukkue vastaan. Tämä on yksi esimerkki seurojen välisestä yhteistyöstä ja samalla saatiin hyvä harjoitus molemmille.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi