Keskiviikko, 30.9.2020 
Siru, Sirja, Sorja
Pesäpallo

Kitee makseli kalavelkoja

  • Karjalainen
  • Kimmo Kirves

Ensi viikolla käynnistyvään Superpesis-kauteen valmistautuvat Joensuun Maila ja Kiteen Pallo kohtasivat keskiviikkona harjoitusottelussa. Joensuussa pelatun ottelun vei lopulta nimiinsä vierasjoukkue KiPa lukemin 0-2 (0-2,1-3).

KiPa makseli samalla kalavelkoja joensuulaisvastustajalleen, koska JoMa oli voittanut viime lauantaina joukkueiden välisen edellisen harjoitusottelun. Tuossa ottelussa KiPa ei onnistunut lyömään yhtään juoksua.

Keskiviikon ottelussa kumpikin joukkue pelasi hyvää ulkopeliä, mutta sisäpelissä kentälle pääseminen ja etenkin siellä eteneminen aiheuttivat vaikeuksia molemmille. KiPan pelinjohtaja Vesa Varonen oli kuitenkin tyytyväinen omiensa peliesitykseen.

- Viime otteluun verrattuna parannusta oli tapahtunut. Kolme runkopelaajaa puuttui kokoonpanosta, mutta joukkueen peli-ilme oli hyvä. Huonojakin hetkiä otteluun toki mahtui, mutta se on keväällä ihan ymmärrettävää, että peli hakee vielä uomiaan, tuumi Varonen.

Ottelun ensimmäisen jakson kolmannessa vuoroparissa nähtiin pahannäköinen tilanne, kun KiPan nuori Antti-Jussi Toropainen sai kiinniottotilanteessa pallon kasvoihinsa ja lyyhistyi kentän pintaan. Hoitotoimenpiteiden vuoksi ottelu keskeytyi noin 20 minuutiksi, ja Toropainen kiidätettiin jatkotutkimuksiin.

- Ikävä tilanne tuollainen loukkaantuminen. Tämän hetken tiedon mukaan vakavilta vammoilta kuitenkin vältyttiin, mietiskeli Varonen ottelun jälkeen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi