Torstai, 13.8.2020 
Jesse, Okko
Jääkiekko

Kopla jyrää kohti kevättä - omituiset otteluajat riesana

  • Karjalainen
Kasimir Puruskainen (vas.) johtaa Kiekkokoplan sisäistä pistepörssiä saldolla 4+16. Kasimir Puruskainen (vas.) johtaa Kiekkokoplan sisäistä pistepörssiä saldolla 4+16.

11 ottelua, 11 voittoa ja murskaava maaliero 71-22. Joensuun Kiekkokopla jyrää jääkiekon 2. divisioonassa voitosta voittoon, mutta runkosarjan pelit ovat lähinnä myöhäiseen ilta-aikaan tapahtuvaa verryttelyä.

Seuran ainoana tavoitteena on nousta Suomi-sarjaan -  aivan riippumatta siitä, millä tasolla kaupungin ykkösjoukkue Jokipojat ensi kaudella pelaa.

-  Sehän olisi vain todella mielenkiintoista, jos ensi kaudella Suomi-sarjassa olisi kaksi joukkuetta Joensuusta, Kiekkokoplan manageri Jaakko Lipponen naurahtaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kiekkokoplan budjetti on kuluvalla kaudella noin 60  000 euroa. Lipposen mukaan se pitäisi noin kolminkertaistaa, jos sarjanousu toteutuisi.

Kiekkokoplan riesana ovat erikoiset otteluiden alkamisajat. Esimerkiksi maanantai-iltana 7-2-voittoon päättynyt kamppailu Kontiolahden Kajastusta vastaan käynnistyi Mehtimäellä vasta kello 20.00.

Lue lisää tiistain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi