Sunnuntai, 31.5.2020 
Helka, Helga
Jalkapallo

Jari Hyvärinen päätoimiseksi valmentajaksi Yllätykseen

  • Karjalainen

Vuonna 1945 perustettu jalkapalloseura Ylämyllyn Yllätys täyttää ensi vuonna 70 vuotta. Juhlavuotena valmennuspäällikön tehtävä muutetaan kokoaikaiseksi ja nuorten pelaajien kehityksen tueksi perustetaan Yllätys Akatemia.

Jari Hyvärinen (kuvassa) on toiminut tämän vuoden alusta Yllätyksen osa-aikaisena valmennuspäällikkönä. Ensi toukokuussa Hyvärisestä tulee seuraan kokoaikainen ammattivalmentaja. Sopimuksen pituus on 3,5 vuotta eli vuoden 2018 loppuun asti.

Valmennuspäällikkö on ollut tähän saakka kaikkien joukkueiden ja valmentajien tukena ja harjoituksia pitämässä. Hän on vetänyt myös erilaisia taitokouluja. Työtuntien lisääntyessä valmennuspäälliköllä on entistä paremmat mahdollisuudet viettää aikaa lasten ja nuorten parissa sekä ohjata valmentajia tasalaatuiseen työhön. Työaika mahdollistaa myös yhteistyön koulumaailman ja ehkäpä jopa yritysten kanssa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Meillä olosuhteet ovat aivan huiput, sillä Jyrissä on uusi kenttä valoineen kaikkineen. Nyt pelaajamäärän kasvaessa on hienoa, ettei seuraan haluttu palkata paperinpyörittäjää, vaan kehitetään valmennusta, Hyvärinen toteaa.

Lue lisää torstain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa