Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Salibandy

Antti Ruokonen palasi Josban valmentajaksi - heti voitto NST:stä

  • Karjalainen
Josba jätti loppiaisena Salibandyliigan jumbosijan taakseen kaatamalla Lappeenrannassa NST:n ansaitusti lukemin 4-7 (1-2, 1-1, 2-4). Karjalan herruus siirtyi Joensuuhun ehjällä suorituksella ja uudistetulla valmennuksella, sillä vaihtopenkillä oli mukana Antti Ruokonen. Valmentajavelhon mukaantulosta päätettiin viikonloppuna.

-  Hän tuli loppukaudeksi mukaan valmennukseen. Olemme puhuneet asiasta jo syksyllä ja nyt lyötiin asiat lukkoon. Tosi hienoa, että saatiin kokenut valmentaja mukaan, Josban päävalmentaja Petri Torni kertoi.

Käytännössä Ruokosen mukaantulo näkyi ainakin siinä, että hän johti peliä vaihtopenkillä koko ottelun, antoi pelaajille palautteet ja piti puheet aikalisillä. Ulospäin hän vaikutti päävalmentajalta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Ei Antti voi pienessä roolissa olla. Sillä kokemuksella täytyy olla aktiivisessa roolissa, kuittasi Torni utelut valmennuksen työnjaosta.

Itse ottelussa kolme nimeä nousi ylitse muiden. Pistepörssin kärkikolmikkoa uhkaava Pauno Kajoksinen keräsi tehot 0+4 ja hänen rinnalleen nostettu Jarkko Nurmela paukutti kasvattajaseuraansa vastaan hattutempun.

Kolmas tähtipelaaja oli maalivahti Tuomas Tokila, joka lopun rynnistyksessä torjui erinomaisesti.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa